El Peix Irisat

IMG-20151107-WA0000
Companyia Cuqueta de Llum presenta: El peix Irisat, una peça teatral de titelles amb llum en negre.

-Sinopsi-
El peix irisat és el peix més bonic de tot l’oceà: el seu cos està ataviat d’escates de mil colors, que fan les meravelles de tots els habitants del fons marí. Tothom l’admira, el respecta, i vol jugar amb ell.Però… el peix irisat no es deixa estimar. El seu caràcter apàtic i orgullòs fa que la resta de peixos es vagin allunyant poc a poc fins que, arribat un punt, se sent molt sol i abandonat.El nostre protagonista buscarà la manera de capgirar aquesta situació tant dolorosa: anirà a trobar l’Octopus, un pop savi i ancià del que diuen coneix tots els misteris de la existència.

Dissabte 14 nov. 2015 a les 18hrs

Entrada bono contrubució: 3€(fillets) 5€(adults)
Socis Musikbox: Gratuït

Ho podeu seguir aquí: https://www.facebook.com/events/183132545362639/

 

LA COMPANYIA

“Companyia Cuqueta de Llum” és una companyia teatral infantil especialitzada en llum en negre, que s’ha format recentment a Ciutadella de Menorca, a partir de la voluntat i la il·lusió de dues persones:

MARIBEL SILVENT CORRALES:
Formada en clown a Barcelona, té molta experiència en dinàmiques infantils: ha estat més de 9 anys treballant com a pallassa d’hospital a St. Joan de Déu i d’altres centres de salut, i ha participat en montatges de teatre, i d’altres events i animacions per a infants.
Maribel imparteix, en aquest curs 2015-16, les classes de teatre del Cercle Artístic de Ciutadella.

XAVIER ÁLVAREZ COLL:
Format en interpretació escènica, escriptura i realització d’audiovisuals, ha estat actuant en vàries companyies teatrals, tant per adults com infants.
A Barcelona, va fundar juntament amb d’altres companys la Companyia Llunàtics, que engegava el camí del teatre de llum en negre per als més petits de la casa.

Share Button
Bookmark the permalink.

Comments are closed